27266001 EUPHORIA 110 MONO, dušo komplektas, 60 cm su muiline

  • 3 - 5 d. d.
−30,85%
109,90 €
76,00 € \ vnt.

109,90 €
76,00 € \ vnt.
Pristatysime iki pirmadienio, rugsėjo 30 d.
Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio, paskaičiuojama prekių krepšelyje

GROHE Euphoria 110 - tai ergonomiškas modernus dušo komplektas, kuris užtikrina maksimalų komfortą, stilingą dizainą ir vokišką kokybę už patrauklią kainą.

Savybės:
• GROHE Dream Spray - užtikrina tolygų subalansuotą vandens paskirstymą nepriklausomai nuo pasirinktos programos. Tai suteikia papildomą patogumą ir malonumą.
• GROHE Speed Clean - antikalkiniai purkštukai, labai lengva prižiūrėti. Paprastą valymą užtikrina aukštos kokybės silikoniniai antgaliai ant dušo galvutės. Užtenka nuvalyti sausu skudurėliu ar tiesiog pirštais. Dušo paviršius yra atsparus įbrėžimams, todėl jo originalus blizgesys išlaikomas lengvai ir ilgai.
• Inner WaterGuide - vidinė izoliacija, kuri užtikrina, kad visa dušo sistema nekaistų daugiau negu naudojamo vandens temperatūra. Tai leidžia saugiai naudotis dušu tiek suaugusiems, tiek vaikams. Tai taip pat apsaugo išorinę apdailą, o tai reiškia, kad dušo išvaizda bus nepriekaištinga dar ilgiau.
• GROHE Twistfree - nesusisukanti lanksti dušo žarna, kuri visada išlaiko savo formą. Tai supaprastina naudojimą.
• GROHE StarLight - įbrėžimams atsparus ir lengvai sausu skudurėliu valomas chromo paviršius. Nelieka jokių pirštų antspaudų ar vandens dėmių. Originalus blizgesys išlaikomas be didelių pastangų ilgus naudojimo metus.
• GROHE Rain spray - tai lietaus funkcija, dėl kurios dušo vanduo minkštai ir šiltai apgaubs visą kūną kaip vasaros lietus.

717101
Grohe
cm
vnt
3 - 5 d.d.
blizgus
chromo
normalios
modernus
dušo komplektas
komplekto dalis
montuojamas išorėje
netaikoma
chromuotas
plastikas, žalvaris
universali vonios įranga

Klausimai / atsakymai

Nėra jokių užduotų klausimų


Jūsų klausimas sėkmingai išsiųstas mūsų komandai. Ačiū!

Užduokite klausimą

Kontaktiniai duomenys (telefono numeris ir elektroninis paštas) svetainėje neviešinami. Jais vadybininkas išsiunčia atsakymą užklausos pateikėjui.

Užsakykite prekes iš gamintojų katalogų

Premium klasės prekių užsakymas unikalių sprendimų įgyvendinimui!