27615002 EUPHORIA 260, termostatinė dušo sistema

  • 3 - 5 d. d.
−30,8%
647,40 €
448,00 € \ vnt.
EUPHORIA 260, termostatinė dušo sistema - komplekte: termostatinis dušo maišytuvas, stovas su sukiojama 450 mm dušo alkūne, apvali 260 mm 3 srovių galva, 1750 mm dušo žarna ir rankinis 3 srovių EUPHORIA 110 dušelis

647,40 €
448,00 € \ vnt.
Pristatysime iki pirmadienio, rugsėjo 30 d.
Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio, paskaičiuojama prekių krepšelyje

27615002 GROHE Euphoria 260 termostatinė dušo sistema

GROHE Euphoria 260 dušo sistema puikiai tinka tiek naujiems projektams, tiek ir vonios kambario atnaujinimams. Ją be galo malonu naudoti dėka ergonomiškų rankenėlių ir itin paprasta sumontuoti pasitelkiant pažangiausią GROHE technologiją.

GROHE ProGrip rankenėlės su grublėtu paviršiumi užtikrina ypač paprastą ir preciziškai tikslų valdymą net ir muiluotomis rankomis.

Inovatyvus, Jūsų šeimos saugumą garantuojantis, GROHE CoolTouch dizainas bei vidiniai vėsinantys kanalai užtikrina, kad termostatinio maišytuvo paviršius niekada nebus įkaitęs bei nenuplikys odos.

Dėl GROHE TurboStat galite nustatyti norimą vandens temperatūrą, kuri išliks nepakitusi viso maudymosi metu. GROHE SafeStop funkcija riboja vandens temperatūrą iki maksimalios 38˚C, bet prireikus gali būti padidinta iki 43˚C.

DreamSpray užtikrina tolygią srovę iš kiekvieno lietaus ir rankinio dušelio purkštuko. 260 mm Euphoria lietaus galva tvirtinama ant 450 mm sukiojamos alkūnės. Trys lietaus galvos srovės perjungiamos pasukamu mygtuku galvos centre: galinga Jet srovė masažuoja galvą bei puikiai išplauna šampūną, platesnė SmartRain srovė sukuria atgaivinančią ir atpalaiduojančią patirtį, o plačiausia Rain srovė apgaubia visą kūną švelniu lietumi.

Rankinis Euphoria Massage dušelis, su 1750 mm SilverFlex žarna, yra 110 mm skersmens ir taip pat turi 3 sroves: Rain, SmartRain ir masažuojančią Massage Spray.

GROHE EcoJoy funkcija užtikrina malonią ir stiprią srove iš abiejų dušų, bet tuo pačiu riboja vandens suvartojimą iki 9,5 l/min.

Lengvą priežiūrą garantuoja silikoniniai SpeedClean purkštukai, o ilgaamžę blizgią išvaizdą - įbrėžimams atsparesnis GROHE StarLight chromo paviršius.

Dėl GROHE FastFixation reguliuojamo tvirtinimo, dušo sistemą galite sumontuoti pasitelkiant sienoje jau esančią tvirtinimo vietą.

GROHE Euphoria 260 dušo sistema perkelia Jūsų maudymosi malonumą į kitą lygmenį.

717127
Grohe
cm
vnt
3 - 5 d.d.
blizgus
chromo
dušo sistema
VISUMA (komplektas)
montuojamas išorėje
termostatinis
chromuotas
plastikas, žalvaris

Klausimai / atsakymai

Nėra jokių užduotų klausimų


Jūsų klausimas sėkmingai išsiųstas mūsų komandai. Ačiū!

Užduokite klausimą

Kontaktiniai duomenys (telefono numeris ir elektroninis paštas) svetainėje neviešinami. Jais vadybininkas išsiunčia atsakymą užklausos pateikėjui.

Užsakykite prekes iš gamintojų katalogų

Premium klasės prekių užsakymas unikalių sprendimų įgyvendinimui!