36451000 BAU COSMO E, bekontaktis praustuvo maišytuvas, 6V

  • 3 - 5 d. d.
−31,1%
288,80 €
198,98 € \ vnt.

288,80 €
198,98 € \ vnt.
Pristatysime iki ketvirtadienio, rugsėjo 26 d.
Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio, paskaičiuojama prekių krepšelyje

GROHE Bau Cosmopolitan E - elegancija ir bekontaktės technologijos drauge.

• Pagamintas Vokietijoje ir pasižymintis aptakiomis linijomis ir moderniu profiliu, šis GROHE Bau Cosmopiltan E maišytuvas pakelia prausimo efektyvumą ir komfortą į aukštesnį lygį. Infraraudonųjų spindulių jutiklis nustato rankos judesius, todėl vanduo teka tik tada, kai jo reikia - tai garantuoja patogumą ir taupo brangų vandenį bei energiją - tinkamas namuose ir viešose vietose.
• Vandenį taupanti GROHE EcoJoy technologija užtikrina, kad sunaudojamo vandens kiekis niekada neviršys 5,7 litrų per minutę kartu nepakenkiant jūsų komfortui. Vandens temperatūra reguliuojama maža svirtimi, esančia maišytuvo šone, ir ją galima apriboti - taip sutaupysite energijos ir sumažinsite nudegimo riziką.
• Įbrėžimams atsparesnė GROHE StarLight chromo danga atrodys puikiai metų metus. Esant mažam sąlyčiui su oda, maišytuvas yra labai higieniškas ir lengvai prižiūrimas. Sumontavimas taip pat yra labai paprastas, užtruksite vos kelias minutes, o gamykliniai nustatymai yra optimizuoti daugumai keraminių praustuvų.
• Valymo režimas įjungiamas uždengiant jutiklį nykščiu, kuris laikinai užrakina vandens srautą. Kartu su GROHE nuotolinio valdymo pulteliu galimi papildomi nustatymai, kaip automatinis praplovimas ar terminis dezinfekavimas.
• Maišytuvo korpusas yra pagamintas iš tvirto kompozicinio polimero, kuris yra tinkamas geriamajam vandeniui. Bekontaktei technologijai naudojama mažai energijos, baterijos tarnauja septynerius metus - net jei maišytuvas aktyvuojamas 150 kartų per dieną!

711270
Grohe
cm
vnt
3 - 5 d.d.
blizgus
chromo
pigios (ekonominė)
modernus
praustuvo maišytuvas
VISUMA (komplektas)
montuojamas išorėje
bekontaktis
chromuotas
žalvaris
universali vonios įranga

Klausimai / atsakymai

Asta Akutaitiene, 2023 09 28, 08:35
Klausimas:
Bekontakcio praustuvo srove nukreipta aukščiau, ne žemyn, kaip kitu praustuvų. Gal praustuvas turi būti didesnis ir 38 cm per siauras? Nesi laistys srove į praustuvo šoną? Užsakėme jau ir dabar bijom, labai laukiam greito atsakymo
Iris (Raminta), 2023 09 28, 11:24
Atsakymas:
Atrašysime el. paštu. Reikia patikslinti detales.
Skaityti daugiau

Jūsų klausimas sėkmingai išsiųstas mūsų komandai. Ačiū!

Užduokite klausimą

Kontaktiniai duomenys (telefono numeris ir elektroninis paštas) svetainėje neviešinami. Jais vadybininkas išsiunčia atsakymą užklausos pateikėjui.

Užsakykite prekes iš gamintojų katalogų

Premium klasės prekių užsakymas unikalių sprendimų įgyvendinimui!