199275 ELECTRA, maitinimo šaltinis

  • 3 - 5 d. d.
−30%
50,10 €
35,07 € \ vnt.
Maitinimo šaltinis naudojamas su Oras Electra 12V gaminiais. Maksimaliai gali būti pajungti 5 prietaisai. Bendras maksimalus kabelio ilgis tarp maitinimo šaltinio ir prietaisų negali viršyti 100 m. Naudojamas žemos įtampos kabelis 2 x > = 0.5 mm². Maitinimo šaltinis montuojamas į 70 mm montavimo dėžutę su dangteliu. Maitinimo šaltinį instaliuoti gali tik kvalifikuotas elektrikas.
Įsigiję šią prekę jos grąžinti negalėsite

50,10 €
35,07 € \ vnt.
Pristatysime iki penktadienio, rugsėjo 27 d.
Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio, paskaičiuojama prekių krepšelyje

Maitinimo šaltinis, 230/12 VDC 1A Oras Electra

Daugiau kaip 30 metų patirtis elektroninių maišytuvų srityje atsispindi Oras Electra, plačiausiai naudojamoje ir universalioje bekontakčių maišytuvų šeimoje. Jau praėjusio šimtmečio dešimtajame dešimtmetyje Oras pristatė bekontakčius viešųjų erdvių maišytuvus, o XXI a. elektroniniai maišytuvai greitai paplito ir tapo įprasti taip pat ir privačiuose namuose. Bekontakčiai maišytuvai leidžia suvartoti per pusę mažiau vandens, be to jie daug patogesni ir higieniškesni.

Funkcijos:
• Papildoma informacija: maitinimo šaltinis naudojamas su Oras Electra (12 V) gaminiais. Maksimaliai gali būti pajungti 6 prietaisai (šis skaičius gali būti mažesnis - žiūrėkite instaliavimo vadovą). Bendras maksimalus kabelio ilgis tarp maitinimo šaltinio ir prietaisų negali viršyti 100 m. Naudojamas žemos įtampos kabelis 2 x > = 0.5 mm². Maitinimo šaltinis montuojamas į 70 mm montavimo dėžutę su dangteliu.

Techninės ypatybės:
• Diametras: 55 mm

Elektroniniai parametria:
• Maitinimo šaltinis: 230 VDC
• Jungiamų prietaisų skaičius: 5
• Išėjimo srovė: 1 A

719909
Oras
cm
vnt
3 - 5 d.d.
netaikoma
netaikoma
normalios
modernus
maišytuvų priedai
priedai
montuojamas išorėje
netaikoma
netaikoma
kompozitas
universali vonios įranga

Klausimai / atsakymai

Nėra jokių užduotų klausimų


Jūsų klausimas sėkmingai išsiųstas mūsų komandai. Ačiū!

Užduokite klausimą

Kontaktiniai duomenys (telefono numeris ir elektroninis paštas) svetainėje neviešinami. Jais vadybininkas išsiunčia atsakymą užklausos pateikėjui.

Užsakykite prekes iš gamintojų katalogų

Premium klasės prekių užsakymas unikalių sprendimų įgyvendinimui!