48166000 GROHclean, valiklis 0,5 l

  • 3 - 5 d. d.
−7%
23,10 €
21,48 € \ vnt.

23,10 €
21,48 € \ vnt.
Pristatysime iki pirmadienio, rugsėjo 30 d. trečiadienio, spalio 23 d.
Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio, paskaičiuojama prekių krepšelyje

"GROHClean", kurio sudėtyje yra 90 % biologiškai suyrančių tenzidų ir kurio pagrindą sudaro natūrali citrinos rūgštis, švelniai, bet kruopščiai valo įvairius vonios ir virtuvės paviršius, lengvai pašalindamas įvairius likučius, pavyzdžiui, kalkes, purvą, riebalus ir sukietėjusias muilo dėmes. Jame nėra dažiklių ir kvapiųjų medžiagų, kurios dažnai daro neigiamą poveikį paviršiams (pvz., keičia spalvą).

Šį įvairių paviršių valiklį galima naudoti daugelyje vietų: naudokite "GROHclean" maišytuvams, kriauklėms, vonioms, keramikai, dušo pertvaroms, plytelėms ar aksesuarams. Ploviklis rekomenduojamas ne tik GROHE gaminiams, jis tinka ir chromui, nerūdijančiam plienui bei daugeliui kitų paviršių (išskyrus marmurą, kalkių/cemento pagrindo medžiagas ir emalį).

Pasiekite puikių rezultatų atlikdami vos keturis greitus ir paprastus veiksmus: užpurkškite ant kempinės, užtepkite ant paviršiaus, nuplaukite vandeniu ir sausai nušluostykite minkšta šluoste. Atlikta! Paviršius vėl atrodo nepriekaištingai.

Įspėjimas: nenaudokite abrazyvinių kempinių ir šluosčių! Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje! Vengti patekimo į akis!

738042
Grohe
cm
vnt
3 - 5 d.d.
netaikoma
netaikoma
normalios
modernus
maišytuvų priedai
nekomplektuojama
netaikoma
netaikoma
netaikoma
netaikoma
universali vonios įranga

Klausimai / atsakymai

Nėra jokių užduotų klausimų


Jūsų klausimas sėkmingai išsiųstas mūsų komandai. Ačiū!

Užduokite klausimą

Kontaktiniai duomenys (telefono numeris ir elektroninis paštas) svetainėje neviešinami. Jais vadybininkas išsiunčia atsakymą užklausos pateikėjui.

Užsakykite prekes iš gamintojų katalogų

Premium klasės prekių užsakymas unikalių sprendimų įgyvendinimui!