23322001 EUROSMART 2015, praustuvo maišytuvas su d/v (aukštesnis)

  • 3 - 5 d. d.
−29,48%
102,10 €
72,00 € \ vnt.

102,10 €
72,00 € \ vnt.
Pristatysime iki penktadienio, rugsėjo 27 d.
Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio, paskaičiuojama prekių krepšelyje

Gražaus šiuolaikinio dizaino, ypač funkcionalus, chromo spalvos praustuvo maišytuvas GROHE Eurosmart su įbrėžimams atsparia danga - gali būti idealiu pasirinkimu įrengiant bet kokį vonios kambarį.

Ypatybės:
• Praustuvo maišytuvas su pop-up dugno vožtuvu. Tai paprastas ir patogus būdas nuleisti nešvarumus nesušlampant rankų.
• Vidutinio aukščio snapelis. Paprasta plauti rankas ir veidą. Lengvai gali naudotis vaikai, pavyzdžiui, savarankiškai valant dantukus.
• GROHE EcoJoy - maksimalus vandens suvartojimas iki 5,7 litrų per minutę. Tai leis reguliuoti vandens sąnaudas ir iki 50% sutaupyti mokesčius už vandenį.
• GROHE StarLight - itin blizgus, lengvai valomas, tiesiog su sausu skudurėliu chromuotas maišytuvo paviršius, atsparus įbrėžimams. Nelieka jokių pirštų antspaudų, ar vandens dėmių. Originalus blizgesys išlaikomas be didelių pastangų ilgus naudojimo metus.
• GROHE SilkMove - tai sklandžiai veikianti keraminė vandens skirstymo kasetė (kartridžas 35 mm). Dėl jos technologijos labai lengva ir paprasta reguliuoti vandens srautą ir temperatūrą.
• GROHE QuickFix Plus - greitas, patogus maišytuvo pajungimas lanksčiomis žarnelėmis. Su instrukcija tai galės atlikti net patirties neturintis vartotojas. Sistemoje yra inovatyvi veržlė, kuri leidžia pagreitinti montavimą, sutaupant iki 50 % Jūsų laiko.

711002
Grohe
cm
vnt
3 - 5 d.d.
blizgus
chromo
normalios
modernus
praustuvo maišytuvas
VISUMA (komplektas)
montuojamas išorėje
tradicinis
chromuotas
žalvaris
universali vonios įranga

Klausimai / atsakymai

Nėra jokių užduotų klausimų


Jūsų klausimas sėkmingai išsiųstas mūsų komandai. Ačiū!

Užduokite klausimą

Kontaktiniai duomenys (telefono numeris ir elektroninis paštas) svetainėje neviešinami. Jais vadybininkas išsiunčia atsakymą užklausos pateikėjui.

Užsakykite prekes iš gamintojų katalogų

Premium klasės prekių užsakymas unikalių sprendimų įgyvendinimui!